Πολιτική εμπιστευτικότητας δεδομένων
Η Hex ΙΚΕ ως κατασκευστής του συστήματος "Chronolog" διαχείρισης εγγραφών και χρονομέτρησης αθλητικών εκδηλώσεων αποθηκεύει σε βάση δεδομένων τα στοιχεία που δηλώνετε κατά την εγγραφή σας στην αθλητική εκδήλωση. Με βάση αυτά τα στοιχεία θα εκδώσει δημόσια τα αποτελέσματα από την συμμετοχή σας στην αθλητική εκδήλωση. Επίσης με βάση αυτά θα σας ενημερώνει για θέματα που αφορούν την αθλητική εκδήλωση ή άλλα νέα σχετικά με αυτό το θέμα στο μέλλον.
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO) είναι ο Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος / email: kostas.a@hex.gr / Τηλ. 2107643119.

H HEX IKE βιντεοσκοπεί το αθλητικό γεγονός και προβάλει δημόσια, βιντεο και στιγμιότυπα κατα την διάρκεια και μετα το πέρας της εκδήλωσης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας και η ηλικία σας είναι απαραίτητα για την σωστή επεξεργασία των αποτελεσμάτων και για την ασφάλειά σας ως συμμετέχων στην αθλητική εκδήλωση στην οποία δηλώνετε συμμετοχή. Για αυτό το λόγο θα αποθηκεύσουμε στην βάση δεδομένων τα ακόλουθα:
- Όνομα & επώνυμο
- Ηλικία & φύλο
- Τηλέφωνο επικοινωνίας
- Email
- Ταχυδρομικό κωδικό και πόλη

Τα ονοματεπώνυμο, το έτος γέννησης και το φύλλο του αθλητή θα δημοσιευτούν στα αποτελέσματα του αγώνα.
Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην βάση δεδομένων για 36 μήνες. Πρόσβαση σε αυτά έχουν μόνο η HEX IKE ως η εταιρεία κατασκευής του συστήματος χρονομέτρησης , ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας ως διοργανωτής και ΣΜΦ ΤΙΜΙΝΓ ως χρονομετρητής της αθλητικής εκδήλωσης. Τα στοιχεία δεν υπόκεινται σε καμία επεξεργασία και δεν παραδίδονται σε τρίτους. Έχετε την δυνατότητα να διαγράψετε τα δεδομένα σας στο μέλλον αν το επιθυμείτε, επικοινωνώντας μαζί μας στο registrations@chronolog.gr ή καλώντας στο τηλ 2107643119