ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019
ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ
3ο Salamis Triathlon (Open),
1o Salamis Aquathlon (Open) 
O Αθλητικός Σύλλογος Σαλαμίνας «Πρωτέας», η Ελληνική Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου -Τριάθλου , και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ψιλής Άμμου «Μεταμόρφωση Σωτήρος» την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 διοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνας στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2019 τον 3ο ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ (κολύμβηση – ποδήλατο – τρέξιμο) και το 1ο Aquathlon (κολύμβηση-τρέξιμο), στην φιλική περιοχή Ψιλής Άμμου - Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.
 
Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι αθλητές άνω των 16 ετών. Oι αγωνιστικές αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
 

Ο αγώνας (sprint) της 1ης εκκίνησης 8.30 π.μ (ατομικό- ομαδικό ) περιλαμβάνει:

  • 750 μ κολύμπι
  • 25 χιλ ποδηλασία (γύρος της Φανερωμένης) και
  • 5 χιλ τρέξιμο (Λεωφόρος Ψιλής Άμμου - Λεωφόρος Φανερωμένης - οικία Σικελιανού και επιστροφή από τη Λεωφόρο Φανερωμένης στην Ψιλή Άμμο).

Ο αγώνας Aquathlon με εκκίνηση 08:45 π.μ. περιλαμβάνει:

  • 750μ κολύμπι
  • 5χλμ τρέξιμο

Κόστος συμμετοχής:

  • 20€ για το ατομικό sprint tri,
  • 20€ για το aquathlon
  • 30 ευρώ για ομαδικό tri

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ Ε.Ο.ΜΟ.Π ΣΤΟ email: info@eomop.gr


Προκήρυξη του αγώνα

Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στο 3ο Salamis Triathlon με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατέχουν πρόσφατη βεβαίωση (εξάμηνη ισχύ) εξειδικευμένου γιατρού για την καλή τους υγεία και φυσική κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση έναντι των διοργανωτών για τυχόν σωματική υλική και ηθική τους βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.

Οι τριαθλητές θα πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ κολυμβητικό σκουφάκι και ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Δεν επιτρέπονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές και τα ποδηλατικά γκρουπ (κολλητήρια). Οι σηματοδοτημένες ποδηλατικές και δρομικές διαδρομές είναι επίπεδες.