Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Κυριακή, που θα τρέξει μαζί μας από ψηλά, καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που έδωσαν ή δίνουν τον δικό τους αγώνα για ζωή. Όλα τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν στους συλλόγους Φλόγα, Μέριμνα και την Εθελοντική Διακονεία Ασθενών.

Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει στην είσοδο του Άλσους Δαφνίου στο Ποικίλο Όρος Χαϊδαρίου, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμες αποστάσεις για να επιλέξετε, με το αντίστοιχο κόστος το οποίο θα πρέπει να εξοφληθεί με οποιαδήποτε "πλαστική" κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κλπ):

  • Αγώνας 19χλμ με κόστος εγγραφής 12€
  • Αγώνας 10χλμ με κόστος εγγραφής 10€
  • Αγώνας 5χλμ με κόστος εγγραφής 7€

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 19 και 10 χιλιομέτρων έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 16 ετών (συμπληρωμένα), ενώ για τους ανήλικους δρομείς θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη συγκατάθεση των γονέων ή κηδεμόνων τους. Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό που θα έχει γνωματεύσει για την καλή τους φυσική κατάσταση.

Οι δρομείς αποδέχονται ρητώς και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσον μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο, εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.