Συμπληρώστε τα στοιχεία σας με προσοχή για την ακρίβειά τους. Αν επιθυμείτε να αποκτίσετε και το αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι του αγώνα τότε θα πρέπει να επιλέξετε ανάλογα (ακριβώς κάτω από την επιλογή αγώνων) και να δηλώσετε το μέγεθος σας.

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

  • Epic 24km = 21€
  • Ανάβαση τρελού = 16€
  • T-Shirt = 7€ (η επιλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη για όσους εγγραφούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου)

Όσοι ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι 31/7/2019, θα λάβουν τα κεραμικά μετάλλια τους την ημέρα του αγώνα με χαραγμένο το όνομα τους στο πίσω μέρος.

Η εξόφληση γίνεται μόνο με κάρτα.


Οι δρομείς που υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής σε κάποιον από τους αγώνες της διοργάνωσης Imttos Epic αναλαμβάνουν πλήρη ευθύνη για την καλή φυσική τους κατάσταση και την ιατρική επάρκειά τους για την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνα. Η διοργάνωση θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δρομέων. Σε αυτά τα πλαίσια, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα ή πρόβλημα υγείας προκύψει κατά την διάρκεια των αγώνων.

Φωτογραφικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό με περιεχόμενο από την συμμετοχή των δρομέων στους αγώνες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την διοργάνωση για την προβολή του αγώνα.

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής γίνεται με πιστωτική κάρτα.

Λεπτομέρειες για το κόστος εγγραφής στην σελίδα "ο Αγώνας / Κόστος εγγραφής". Με την υποβολή της αίτησης για συμμετοχή ο δρομέας έχει λάβει γνώση των Κανόνων Συμμετοχής και των Χρονικών Ορίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν ανεξάρτητα από καιρικές συνθήκες. Αν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα  ή άλλη ανώτερη βία που δημιουργεί προβλήματα ασφάλειας στους συμμετέχοντες, μπορεί να υπάρξει αλλαγή στις ανακοινωμένες διαδρομές.

Με την υποβολή της αίτησης εγγραφής, δεν κατοχυρώνεται η συμμετοχή σας. Πρέπει να εξοφληθεί και το αντίτιμο εντός του καθορισμένου χρονικού ορίου για να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή. Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνει δεκτή καμία εγγραφή!

Οι συμμετέχοντες δικαιούνται να ακυρώσουν την συμμετοχή τους μέχρι το αργότερο την 1η Οκτωβρίου και να τους επιστραφεί το 80% του αντιτίμου συμμετοχής και το 80% του κόστους για το t-shirt (αν έχει επιλεγεί αυτό κατά την  εγγραφή).